Tarieven

Therapie

Standaardtarief per uur is 90 euro. Therapie voor kinderen en orderbegeleiding is kosteloos als u een verwijzing hebt van uw (huis)arts, gebiedsteam of gezinsvoogd.

De meeste sessies duren ongeveer een uur. Voor kinderen kan het korter zijn, afhankelijk van de spanningsboog.

Er zijn ziektekostenverzekeraars die therapie in een aanvullende verzekering vergoeden. Neem daarvoor contact op met je eigen zorgverzekering. Of klik op deze link:https://www.de-nfg.nl/pdf/20231118_NFG_vergoedingenoverzicht_2024_versie_1.0.pdf

Als volwassene hoeft u in deze praktijk geen eigen risico te betalen. Er is geen verwijsbrief nodig. Ook zonder aanvullende verzekering is het mogelijk om van een coulancebeding gebruik te maken, informeer bij uw zorgverzekering.

Therapie, coaching en begeleiding voor kinderen en ouderbegeleiding is kosteloos als u een verwijzing hebt van uw (huis)arts, gebiedsteam of gezinsvoogd.

Deze praktijk is als specialistische jeugdzorgaanbieder voor 2023 gecontracteerd onder de Jeugdwet voor heel Friesland, m.u.v. de Waddeneilanden,

Besluit u na de intake onze samenwerking stop te zetten, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening en bedragen 90 euro per uur.

Omdat ik ook BIG-geregistreerd ben, wordt er geen BTW in rekening gebracht.